Henter kommentarer

Regnskabsaktuelle FLSmidth brager i vejret

Der er fart på aktien i ingeniørselskabet FLSmidth kort efter dagens handel er skudt i gang.

Selskabet har torsdag morgen præsenteret regnskabstal for årets tredje kvartal, og investorerne kvitterer med at sende aktien op med mere end 8 pct.

FLSmidth har i tredje kvartal haft fremgang i såvel omsætningen - til 4660 mio. kr. fra 3834 mio. kr. - som i nettooverskuddet - til 95 mio. kr. fra 43 mio. kr. Læs mere om regnskabet her.

Onsdag aften kunne selskabet fortælle, at topchef i C25-virksomheden Thomas Schulz har valgt at påtage sig en rolle uden for virksomheden, og derfor stopper som administrerende direktør ved udgangen af ​​2021.

Det er godt nyt for selskabet vurderer senioranalytiker i Sydbank, Mikkel Emil Jensen, overfor MarketWire.

»Det er ikke nogen hemmelighed, at FLSmidth har haft det lidt svært aktiekursmæssigt og med nye øjne på sagen og frisk blod til efter en længere periode, som har været svær - særligt som følge af cementdivisionen - tror jeg egentlig, at markedet vil reagere positivt på meldingen, med håbet om at det måske kan være starten på, at der kan gøres noget anderledes,« siger han blandt andet til nyhedsbureauet. Læs mere her.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.