Henter kommentarer

SimCorp ser mere dystert på fremtiden


Simcorp nedpræciserer deres forventninger til helåret 2022.

Det fremgår af deres tredje kvartalsregnskab.

Simcorp forventer nu en omsætningsvækst mellem 7 til 12 pct. samt en EBIT-margin mellem 23 og 26 pct, hvilket er i den lave ende af forventningerne, der blev meldt ud i årsrapporten fra 2021.

Årsagen til nedjusteringen er, at deres kunder er blevet mere forsigtige med at tage beslutninger i det nuværende makroøkonomiske klima, skriver Simcorp.

Læs også: Aktiechef: Aktienedturen er ikke overstået

Det tidligere C25-selskab havde en omsætning på 923,82 mio. kr. i tredje kvartal. I samme kvartal sidste år havde de en omsætning på 76,61 mio. kr..

Driftsresultat målt på EBIT var 151 mio. kr. i tredje kvartal. Den lå nogle millioner højere på 180 mio. kr. i samme periode sidste år.

Overskuddet før skat lå på 182,24 mio. kr. i tredje kvartal. Det lå lige en tand højere i samme periode sidste år på 189,67 mio. kr..

Læs også: Warren Buffett har købt - bankaktie stiger

SimCorp har fortsat forretninger i Ukraine, der lige nu bliver ramt af krigen. Til det udtaler administrerende direktør, Christian Kromann i regnskabet:

»I løbet af kvartalet har vi desværre set en eskalering af krigen i Ukraine, men på trods af det er vores ukrainske kollegaer fortsat med at bidrage til vores forretning, og jeg oprigtigt takker dem for deres enorme engagement og dedikation til SimCorp. Vi fortsætter med at støtte vores kollegaer i Ukraine og deres familier i disse svære tider.«